Over

Welkom op de website van Cake du Fortin!

Ik ben Yvonne Fortin-Godoy, en sinds 1975 bak en decoreer ik taarten. Dit heb ik van huis uit meegekregen van mijn moeder Martha Sanchez en tante Walmira Godoy. Zij hebben mij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd op Aruba en Venezuela.
Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een waar vak, waar ik nog elke dag met volle teugen van geniet.

Ook mijn man Ricardo Fortin, dochter Mauri Fortin en zoon Curt Fortin, hielpen mij met het bakken en decoreren van de taarten. Langzamerhand ontstond er een soort ‘familiebedrijfje’.

Sinds 1975 besteedt Cake du Fortin veel aandacht aan het verfijnen van zowel de kunst van het decoreren als de recepten van haar taarten en vullingen.
Door de beste ingredienten te gebruiken wordt de beste kwaliteit bereikt. En dat proef je. Cake du Fortin is gespecialiseerd in o.a. bruidstaarten, kindertaarten, suikerwerk en hartige hapjes.

Veel plezier en inspiratie bij het bezoeken van onze website!

Met vriendelijke groet,

Yvonne Fortin-Godoy

Ik draag dit alles op aan mijn tante Walmira Godoy. Zij is vandaag niet meer bij ons, maar in mijn gedachten zal zij altijd voortleven. Voor mij zal zij altijd de beste lerares zijn.

1 reactie op “Over

  1. Wat mooi om te zien dat u al zolang met liefde bakt! Ik kom zeker een keertje langs in Den Haag! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar wat u maakt. Groetjes

Geef een reactie